Hakkebøf & kartoffelsalat

Kartoffelsalaten

Dressing
1½ dl skummetmælksyoghurt naturel,
1 spsk mayonnaise,
1 tsk mild karry,
1 spsk citronsaft eller lys vineddike,
1 tsk. sukker, salt og peber fra kværn,
1 spsk fintreven løg

Vend alle ingredienser sammen og smag til.

Kartofler & grønt
4 kogte let afkølede kartofler på str. med æg og skåret i mindre tern,
½ agurk i mindre tern,
2 tomater uden kerner og groft hakket,
1-2 spsk finthakket persille.

Kartofler og grøntsager vendes i dressingen. Lad den gerne trække mens hakkebøfferne steger.

Hakkebøf
250g hakket oksekød 3-5%,
lidt timian (kan udelades),
1 stor meget fintreven gulerod,
salt og peber fra kværn,
3 løg i skiver,
2 tsk olie.

Bland alle ingredienser og steg bøfferne på panden i olie ved middelvarme sammen med løgene. Server bøfferne med løgene ovenpå og 2 sylteagurker til.

Grøn salat
Server gerne en grøn salat til i passende mængde og stykker: Skyllet og tørret.


Følg os