Fisk i tomatfad
5. maj 2013

Fisk i tomatfad
● 350g sej eller anden lys fisk
● 5 tomater i skiver
● 3 stængler bladselleri i skiver
● 2 finthakkede rødløg,
Creme:
● 3 spsk Kirks friskost naturel/ hvidløg
● 3-4 spsk ketchup
● 1 fed presset hvidløg
● 2 spsk citronsaft
● hakket persille
● salt og peber fra kværn
Læg de hele sejfileter i et ildfast fad. Rør alle ingredienser i cremen sammen og smør den på fisken. Drys bladselleri og rødløg over og læg til sidst tomatskiverne ovenpå.
Bag fisken ved 220C i ca. 25 min eller til tomaterne og fisken virker gennemstegt. Drys med hakket persille inden servering.
Gulerod med avocadodip
● 3 store gulerødder,
Dip:
● 1 hel avocado,
● 1½ spsk fromage frais,
● 1 fed presset hvidløg,
● salt og peber,
● lidt citronsaft.
Mos alle ingredienser til dippen og server gulerødder i stave til sammen med kogte kartofler.
● Kartofler.