familiens projektleder siger op

Titel: Familiens projektleder siger op
Forfatter: Gunilla Bergensten
Forlag: Gyldendal
Udgivet: 31-03-2009
Udgave: 1


Bogen kan bestilles her ... >>

Hvem, i kategorien udearbejdende kvinder og småbørnsforældre, kender ikke de uendelige - skrevne som uskrevne - huskesedler over alt der skal gøres,ordnes, købes, aftales? Og skænderierne om, hvem der gør hvad? Hvem der husker - eller har glemt hvad ...?

En dag har denne bogs forfatter fået nok! Nok af at føle sig som familiens blæksprutte, dens overanstrengte projektleder, der forgæves prøver at nå det hele og få alle ender til at mødes. Nok af de evindelige skænderier med manden. Nok af at blive stadig mere bitter, stresset og frustreret - og føle stadig mindre af den glæde og lyst, der var engang.

Hun spørger sig selv, hvem der egentlig har bestemt, at hun skulle påtage sig denne rolle? Om det ikke i virkeligheden er hende selv - og hun beslutter sig til at sige op! Hvordan det går i det lille hjem og den lille familie - herom handler denne humoristiske og provokerende lille bog. Skrevet på drømmen om, såvel som desperationen over, at det må kunne gøres anderledes.

En befriende og oprigtig dagbog fra ligestillings- eller snarere hverdagsfronten, hvor mænd og kvinder går fejl af hinanden i kampen med vanter, vaccinationer, børnefødselsdage, autoværksted, regninger, nullermænd, huskesedler, familiebesøg, gymnastikposer, ferieplanlægning, Ikea-løsninger (der bare lige skal samles), overarbejde, madpakker, travlhed og misforståelser ...