Bogen om allergi

”Bogen om Allergi” er for dig, der har allergi - eller som gerne vil undgå at få det. Bogen
er en populærvidenskabelig opslagsbog, der er sober, saglig og renset for skrøner og husmorråd - og samtidig skrevet i et let og levende sprog.
Bogens særlige opbygning gør, at du nemt finder hen til netop den information, du mangler her og nu - alt efter din aktuelle allergierfaring. Her er nemlig både grundlæggende fakta til dig uden allergi, mere uddybende information til dig, der lige har fået konstateret allergi, men også særlige fif til dig, der har haft allergi i mange år.
Bogen rummer blandt andet en allergiguide, som på en og samme side, giver dig et overblik over alle allergityper og allergisymptomer. Her er "Fakta + Forebyggelse", som er til dig, der gerne vil vide mest muligt om forebyggelse – hurtigt, allergen-kapitlerne, som er skræddersyet til dig, der ved, hvad du reagerer på, og konkret gerne vil forebygge kontakt med allergener samt sygdoms-kapitlerne til dig, der kender dine symptomer, men ikke nødvendigvis ved hvad du reagerer på.
Og med "hverdags-kapitlerne", får du konkrete hverdagsudfordringer omkring din allergi – fx hjemme eller i forbindelse med job eller uddannelse, stress, ferie og højtider eller alternativ behandling.

Når du har overblikket, kan du herefter grave dig ned i informationerne, så du er godt rustet til hverdagen med allergi, og ikke mindst til at få mest muligt ud af den allergiinformation, du får hos lægen, på hospitalet eller andre steder.
Der er masser af information om allergi mange steder, men konceptet i "Bogen om Allergi" er nyt. Bogen omhandler alle allergityper, den er målrettet forebyggelse og fri for kommercielle interesser, og dens faglige indhold er gennemgået af en lang række førende danske og internationale allergieksperter.

Bestilling: Online>>
Følg os